'PSV krijgt concurrentie uit de Champions League in strijd om gewilde Spierings'

'PSV-target Spierings kan zeker Champions League-ticket boven Eindhoven verkiezen'

15 juni om 20:37

Stijn Spierings leek hard op weg naar PSV, maar die optie wordt steeds minder waarschijnlijk. De Eindhovenaren hebben concurrentie gekregen van het Franse RC Lens, meldt Voetbal International. Spierings kan transfervrij een overstap maken, aangezien zijn contract bij Toulouse afloopt.

Naast Lens en PSV heeft Spierings ook nog opties in Italië en Spanje. Een voordeel dat Lens in ieder geval heeft ten opzichte van de Eindhovenaren is het zeker spelen in de Champions League. De Franse ploeg eindigde afgelopen seizoen tweede in de Ligue 1, waardoor ze sowieso het miljardenbal inmogen. PSV moet dat nog maar zien te bewerkstelligen via de voorrondes.

Spierings speelde zich in de kijker na een ijzersterk seizoen met Toulouse, waarin de Franse beker binnen werd gesleept. Zijn partner op het middenveld was Branco van den Boomen, de Nederlander die eerder deze zomer bij Ajax tekende. De 27-jarige Spierings kan zijn compagnon naar de Eredivisie volgen, maar de interesse van Lens ligt ook op de loer.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!