'PSV meldt zich voor Spierings en wil middenvelder naar Eindhoven halen'

'PSV meldt zich voor Spierings en wil middenvelder naar Eindhoven halen'

29-05-2023 16:32 Laatste update: 16:52
179

PSV heeft zich gemeld voor Stijn Spierings. De Eindhovenaren willen de middenvelder graag overnemen van Toulouse FC. De Nederlander is komend seizoen transfervrij op te halen. 

Voetbal International en het Eindhovens Dagblad melden dat de belangstelling van PSV inmiddels dusdanig groot is dat het management van Spierings al is gesproken. Spierings geldt als een mogelijke opvolger van Ibrahim Sangaré: in Eindhoven gaat men ervan uit dat de Ivoriaan zijn laatste seizoen voor PSV heeft gespeeld. Toulouse liet onlangs al weten dat zowel Branco van den Boomen als Spierings transfervrij vertrekken in de zomer.

Spierings speelde in het verleden al bij AZ, Sparta Rotterdam en RKC. Na een periode in Bulgarije, bij Levski Sofia, arriveerde de middenvelder bij Toulouse. Spierings wist samen met Van den Boomen en Thijs Dallinga een sterk seizoen neer te zetten bij de Franse promovendus. Zowel Van den Boomen als Spierings lopen uit het contract. PSV was ook concreet voor Van den Boomen, maar de spelverdeler lijkt zijn zinnen op Ajax te hebben gezet. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!