PSV-target Spierings deze week in Eindhoven voor eerste gesprek

PSV-target Spierings deze week in Eindhoven voor eerste gesprek

30-05-2023 12:20 Laatste update: 12:35
66

PSV-target Stijn Spierings landt woensdag in Eindhoven om het gesprek met PSV aan te gaan, weet VoetbalPrimeur. De middenvelder heeft meerdere aanbiedingen liggen, maar is het meest geïnteresseerd in PSV

Spierings gaat het eerste gesprek aan met de Eindhovenaren en wil graag het plan van de club aanhoren. De middenvelder heeft volgens het Eindhovens Dagblad vier andere concrete aanbiedingen die nog niet zijn afgeslagen, maar de prioriteit ligt in Eindhoven. 

Wedden

Meer odds

De middenvelder vertrekt transfervrij bij FC Toulouse en zag dat ploeggenoot Branco van den Boomen zich deze week al bij Ajax voegde. Spierings zou door PSV door het mogelijk vertrek van Ibrahim Sangaré als ideale opvolger worden gezien. Spierings speelde in het verleden voor Sparta, RKC en Levski Sofia. 

Toulouse liet eerder in mei al weten definitief afscheid te nemen van Spierings. De Nederlander stopt na drie jaar in Frankrijk speelde vrijwel elke minuut in de Ligue 1. De middenvelder wist twee keer te scoren en een assist te leveren.