Turkse geruchten over Ajax: Klaassen en Grillitsch in beeld bij Besiktas

Turkse geruchten over Ajax: Klaassen en Grillitsch in beeld bij Besiktas

16-06-2023 11:52 Laatste update: 11:57
150

Opvallend: Davy Klaassen wordt in Turkije gelinkt aan Besiktas. De topclub uit Istanbul zou het oog hebben laten vallen op de Ajax-routinier. Ook Florian Grillitsch is in beeld, meldt Fanatik.

Besiktas eindigde afgelopen seizoen op de derde plaats in de Süper Lig, achter eeuwige rivalen Galatasaray en Fenerbahçe. In de zoektocht naar versterkingen voor het middenveld is de zestienvoudig landskampioen naar verluidt uitgekomen in Amsterdam. Volgens de Turkse krant Fanatik staan Klaassen en Grillitsch hoog op de lijst. De interesse is serieus, klinkt het: Besiktas wil 'volgende week concrete stappen gaan ondernemen'.

Klaassen (30) keerde drie jaar geleden terug bij Ajax en heeft een contract tot medio 2024. Alles wijst erop dat hij tot het einde van zijn carrière in Amsterdam wil blijven. De komst van Grillitsch (27) is dan ook realistischer voor Besiktas. Over twee weken is de Oostenrijkse middenvelder, die niet slaagde in de Johan Cruijff Arena, transfervrij op te pikken. Grillitsch staat ook de concrete belangstelling van zijn oude club TSG Hoffenheim.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!