Naam Lang zingt ook rond bij Ajax

'PSV krijgt mogelijk concurrentie van Ajax: naam van Lang zingt rond in Amsterdam'

16 juni om 19:43
Laatste update: 16 juni om 19:54

De naam van Noa Lang zingt naast Eindhoven ook rond in Amsterdam. Niet alleen PSV, maar ook zijn oude club Ajax zou momenteel overwegen de vleugelaanvaller terug te halen naar de Eredivisie

Dat meldt Mike Verweij, clubwatcher van Ajax voor De Telegraaf. Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International maakte donderdag bekend dat Lang er goed opstaat bij PSV, maar Verweij twijfelt of die transfer uiteindelijk doorgang zal vinden. "Dat weet ik niet. Ik weet dat zijn naam ook bij Ajax rondgaat", aldus de clubwatcher in de podcast Kick-off.

Ajax is momenteel aan het afwegen of het door wil pakken voor de Oranje-international, die afgelopen woensdag nog trefzeker was tegen Kroatië. "Er wordt overwogen om een bod uit te brengen. Het zou niet echt verstandig zijn, want ze hebben al 23 linksbuitens", besluit Verweij gekscherend. 

Valentijn Driessen plaatst ook zijn vraagtekens omtrent een eventuele terugkeer van Lang naar Ajax. "Op basis van welke data zou je hem terugkopen?", vraagt hij zich hardop af. Kersverse trainer Maurice Steijn kan op de positie van linksbuiten al over een groot aantal smaken beschikken. Zo kunnen Dusan Tadic en Steven Bergwijn daar uit de voeten. Ook Mohamed Daramy zal terugkeren na een verhuurperiode bij FC Kopenhagen.

Lang zelf staat in ieder geval welwillend tegenover een terugkeer naar Nederland. "Eerst zei ik altijd standvastig nee, maar ik ben pas vader geworden, dus daar kijk je ook naar. Misschien over één of twee jaar terugkeren kan geen kwaad. Wat ik bij Club Brugge heb gedaan in drie seizoenen, als ik dat bij Ajax of PSV had gedaan dan had ik nu bij een Europese topclub gezeten", zo vertelde hij onlang bij Kick 'T Met van Ziggo Sport.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!