'Arsenal zet door en rekent op megadeals met Chelsea en West Ham United'

'Arsenal zet door en rekent op megadeals met Chelsea en West Ham United'

17 juni om 16:29

Arsenal verwacht deze zomer zowel Declan Rice als Kai Havertz aan de selectie toe te voegen. The Gunners hebben er vertrouwen in dat er deals met West Ham United en Chelsea gesloten worden.

Eerder deze week zag Arsenal al een bod van omgerekend 93,5 miljoen euro op Rice afgeslagen worden. West Ham verlangt een bedrag dat in de buurt komt van 115 miljoen euro. Bayern München is eveneens geïnteresseerd in de Engelsman, maar de Duitse tak van Sky weet dat Arsenal vol vertrouwen is. Een persoonlijk akkoord tussen de nummer twee van de Premier League en Rice nadert.

Bayern en Arsenal hengelen ook beiden naar de handtekening van Havertz. De Engelsen zagen een openingsbod afgewezen worden, maar laten het er niet bij zitten. Manager Mikel Arteta is naar verluidt gecharmeerd van de Duitser en wil hem graag aan de selectie toevoegen. Ook met Havertz voert Arsenal vergevorderde gesprekken.

Chelsea verlangt omgerekend 88 miljoen euro voor Havertz. Arsenal is ervan overtuigd dat de aanvaller voor minder geld op te halen is. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!