'West Ham verwijst fors Arsenal-bod naar prullenbak, City toont belangstelling'

'Arsenal-bod van 93 miljoen afgewezen, City mengt zich bij West Ham United'

15 juni 2023 om 14:03

West Ham United heeft het openingsbod van Arsenal op Declan Rice afgeslagen. The Gunners boden omgerekend 93,5 miljoen euro, maar dat is niet genoeg voor de Conference League-winnaar.

Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano en The Athletic heeft West Ham er niet eens over nagedacht om het bod te accepteren. The Hammers verlangen naar verluidt omgerekend ruim 115 miljoen euro voor de 24-jarige middenvelder. Arsenal wordt onder druk gezet, aangezien Manchester City ook interesse in Rice kenbaar heeft gemaakt. Toch blijft Arsenal favoriet om de Engels international in te lijven, klinkt het.

De nummer twee van het afgelopen Premier League-seizoen voert al vergevorderde gesprekken met de entourage van Rice en hoopt spoedig een persoonlijk akkoord te bereiken. Rice heeft persoonlijk een succesvol seizoen achter de rug. Hij speelde 37 Premier League-wedstrijden en beleefde een sterke Europese campagne. In de finale van de Conference League werd Fiorentina verslagen. Het was voor West Ham het eerste eremetaal sinds 1981.