'Ajax laat Sanchez vertrekken en ziet vervanger in de Deense competitie rondlopen'

'Ajax laat Sanchez vertrekken en ziet vervanger in de Deense competitie rondlopen'

18-06-2023 12:02 Laatste update: 12:29
191

Ajax heeft de Deense rechtsback Anton Gaaei op de korrel. Dat meldt De Telegraaf zondag. De Deen is in de race om de vervanger van Jorge Sanchez te worden.

De twintigjarige Gaaei speelt op dit moment nog voor het Deense Viborg FF. Afgelopen seizoen kende hij zijn grote doorbraak in die competitie. Ajax zou een bedrag van om en nabij de vier miljoen euro moeten betalen voor Gaaei. De rechtsback heeft nog een contract tot 2026 in Denemarken. Volgens eerdere berichtgeving van onder andere het Eindhovens Dagblad zou ook Shurandy Sambo van PSV in beeld zijn, maar daar is nog niks concreets over bekend.

Gaaei speelde afgelopen seizoen 37 duels voor Viborg FF. Hij scoorde één keer en gaf zes assists. Hij speelde met zijn ploeg in de Conference League, maar werd daar uitgeschakeld door de uiteindelijke winnaar West Ham United. Gaaei moet in Amsterdam de vervanger worden van de Mexicaan Jorge Sanchez. De rechtsback werd voor vijf miljoen euro gekocht van Club América, maar mag inmiddels alweer vertrekken door zijn tegenvallende prestaties.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!