'Vitesse zal altijd een speciale club voor mij blijven, ik volg ze altijd'

'Vitesse zal altijd een speciale club voor mij blijven, ik volg ze altijd'

19-06-2023 12:46 Laatste update: 12:58
29

Eloy Room sluit niet uit dat hij ooit terugkeert bij Vitesse. De 34-jarige doelman van Colombus Crew vertelt in #DoneDeal van VoetbalPrimeur over zijn speciale band met de Arnhemse club.

Room maakte in 2019 de overstap van PSV naar de Verenigde Staten. In Amerika treft hij het Inter Miami CF van Lionel Messi. "Ik heb het hier naar mijn zin. Ik ben groot fan van Messi. Ik denk dat het wel een reden kan zijn om hier te blijven. Niet alleen voor mij, maar voor meer spelers", zegt hij in de transferpodcast van VoetbalPrimeur.

Vitesse zoekt voor het nieuwe seizoen nog een keeper. Toch is één en één niet direct twee. "Momenteel sta ik hier onder contract", aldus Room. Maar: "Vitesse zal altijd een speciale club voor mij blijven. Ik volg ze altijd. Marco van Ginkel, een goede vriend van mij, speelt daar weer." Room doorliep de jeugdopleiding van de Arnhemmers en kwam tot 155 officiële wedstrijden in de hoofdmacht.

"Of het een optie is voor mij? Vitesse is mijn club in Nederland. Ik heb er twaalf jaar gespeeld. Je weet nooit hoe het loopt in de toekomst."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!