'AS Roma onderzoekt aanvallende opties en komt uit bij PSV-huurling'

'AS Roma onderzoekt aanvallende opties en komt uit bij PSV-huurling'

22-06-2023 15:38 Laatste update: 16:08
20

Sávio is op de radar verschenen bij AS Roma. Dat melden verschillende Italiaanse media. De negentienjarige aanvaller die vorig jaar werd gehuurd door PSV is één van de opties om de aanval van de Romeinen te versterken.

De negentienjarige Sávio werd vorig jaar zomer als een groot talent bij PSV aangekondigd. Het Franse Troyes, onderdeel van de City Group, kocht de aanvaller over van Atlético Mineiro. Zij verhuurden hem direct voor een jaar aan PSV. Bij de Eindhovenaren maakte Sávio niet heel veel indruk. De Braziliaan speelde zijn duels vooral voor Jong PSV en kwam in acht duels in actie voor de hoofdmacht.

Wedden

Meer odds

Bij Roma is Sávio niet de enige optie om de aanval te versterken. De ploeg van José Mourinho zou ook interesse hebben in Gianluca Scamacca en Wilfried Zaha. Laatstgenoemde is deze zomer transfervrij nu hij uit zijn contract loopt bij Crystal Palace. Scamacca wordt een lastiger verhaal, aangezien zijn verbintenis nog tot 2027 loopt. Hij kwam in het verleden wel uit voor de jeugd van AS Roma.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!