'Roda JC dreigt aanvaller kwijt te raken aan Eredivisie-promovendus'

'Roda JC dreigt aanvaller kwijt te raken aan Eredivisie-promovendus'

28-06-2023 15:27 Laatste update: 18:08
66

Bryan Limbombe gaat waarschijnlijk aan de slag in de Eredivisie. De aanvaller van Roda JC staat in de nadrukkelijke belangstelling van promovendus Heracles Almelo, zo meldt Voetbal International

De 22-jarige Limbombe speelde in de jeugd van KRC Genk, waarna hij in 2021 de stap naar Nederland maakte. Roda ging met hem aan de haal. In Zuid-Limburg ontpopte het Belgische talent zich snel tot een belangrijke schakel. De afgelopen twee seizoenen was hij goed voor veertien treffers in de Keuken Kampioen Divisie. 

Die prestaties wakkerden eerder al interesse van Toulouse op, dat hem afgelopen zomer naar de Ligue 1 probeerde te halen. Limbombe bleef en eindigde de voorbije jaargang met Roda op de vijftiende plek. 

Zijn tijd in Kerkrade lijkt er nu echter op te zitten. Heracles is druk bezig hem binnen te hengelen. Volgens VI kan Limbombe, de jongere broer van Almere City-aanvaller Anthony Limbombe, naar verluidt een contract van vier jaar gaan tekenen. Eerder versterkte de Almeloërs zich al met Jetro Willems, Brian de Keersmaecker en Jannes Wieckhoff.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!