'Kamp-Szymanski schaaft aanvullende eisen bij: Feyenoord weer vol vertrouwen'

'Kamp-Szymanski schaaft aanvullende eisen bij: Feyenoord weer vol vertrouwen'

05-07-2023 15:15
65

De hernieuwde uitleenbeurt van Sebastian Szymanski naar Feyenoord lijkt toch doorgang te vinden. Volgens 1908.nl zijn de aanvullende eisen die de entourage van de Pool deze week stelde (gedeeltelijk) herzien. Hierdoor heeft Feyenoord een nieuw aanbod gedaan, waardoor Szymanski nu aan zet is.

Als de Pool dit aanbod accepteert, dan staat niets een extra jaar in Rotterdam nog in de weg. Szymanski zelf is al lang en breed akkoord met Feyenoord, maar er werden eerder deze week extra eisen gesteld door zijn zaakwaarnemers. Die eisen lijkt de entourage van de middenvelder (deels) vanaf te zien, waardoor Feyenoord weer vol vertrouwen heeft in een deal.

Szymanski gaf zelf al vaak genoeg aan dat hij graag nog een jaar bij Feyenoord wil blijven. Door de regels van de FIFA is het voor clubs ook een stuk makkelijker om spelers van Russische clubs, zoals Dinamo Moskou, te huren. Door de oorlog met Oekraïne zijn er soepelere regelgevingen wat betreft het laten gaan van buitenlandse spelers. Szymanski was vorig seizoen een belangrijke speler voor Feyenoord met veertig wedstrijden, waarin hij tien keer scoorde en zeven assists gaf.