'Nieuwe huurdeal Szymanski dreigt te klappen vanwege aanvullende eisen'

'Nieuwe huurdeal Szymanski dreigt te klappen vanwege aanvullende eisen'

03-07-2023 20:30 Laatste update: 20:48
109

Een nieuwe huurdeal tussen Feyenoord en Dinamo Moskou omtrent Sebastian Szymanski wordt momenteel bemoeilijkt door aanvullende eisen vanuit het kamp van de speler. Dat meldt 1908. Het is zodoende onzeker of de Poolse middenvelder ook komend seizoen uitkomt voor de landskampioen. 

Feyenoord en Szymanski zijn naar verluidt al een poosje rond op persoonlijk vlak. Zowel de club als de speler wil nog een seizoen met elkaar door. Het zijn de aanvullende eisen van het management van de speler die momenteel echter roet in het eten gooien, weet 1908. 

De zaakwaarnemer van Szymanski vindt dat zijn cliënt een jaarsalaris van ruim twee miljoen euro dient te krijgen bij Feyenoord. 'Deze aanvullende eisen zijn als donderslag bij heldere hemel aangekomen voor de club', aldus 1908, dat daarmee doelt op de reactie van Feyenoord. 

De club van trainer Arne Slot vindt een dergelijk salaris 'té gortig', zo is te lezen. Om die reden gaat de club nu op zoek naar een andere aanvallend ingestelde middenvelder. Feyenoord beschikt met onder andere Javairo Dilrosun al over een speler die op die positie uit te voeten kan, maar ook Dinamo Zagreb-speler Luka Ivanusec lijkt nog altijd een thema. 

Mocht het management van Szymanski uiteindelijk alsnog bijdraaien, dan blijft hij de droomkandidaat voor de Rotterdammers. Komende zaterdag sluiten de Feyenoord-internationals aan. 'De kans dat Szymański daar niet toe behoort, neemt met de dag toe — al wordt er niets uitgesloten', besluit 1908

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!