Paris Saint-Germain maakt langverwachte transfer bekend en strikt Ramos-opvolger

Paris Saint-Germain maakt langverwachte transfer bekend en strikt Ramos-opvolger

06-07-2023 11:20
12

Paris Saint-Germain heeft de langverwachte transfer van Milan Skriniar afgerond. De 28-jarige centrale verdediger komt over van Internazionale, waar hij een aflopend contract had. In het Parc des Princes tekent hij een verbintenis tot medio 2028.

Het was al lange tijd duidelijk dat Skriniar zou gaan vertrekken uit Milaan. Hij leek zelfs even in januari de overstap te maken naar PSG, maar uiteindelijk maakte hij het seizoen nog wel af bij de verliezend Champions League-finalist.

Wedden

Meer odds

Skriniar speelde sinds 2017 voor I Nerazzurri, die hem voor liefst 34 miljoen euro overnamen van Sampdoria. De Slowaak vormde lange tijd een defensie met onder meer Stefan de Vrij in het Stadio Giuseppe Meazza. Hij won met Inter onder meer de landstitel in 2021 en de Coppa Italia in 2022 en 2023. 

Skriniar is de eerste aanwinst van PSG sinds trainer Luis Enrique woensdag het stokje overnam van Christophe Galtier. In de Parijse defensie is hij de opvolger van de transfervrij vertrokken Sergio Ramos.

De Franse kampioen lijkt op korte termijn ook Lucas Hernández, Manuel Ugarte, Kang-in Lee, Marco Asensio en Cher Ndour te verwelkomen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!