'PSV spot opvolger voor Drommel in Eredivisie en meldt zich bij management'

'PSV spot opvolger voor Drommel in Eredivisie en meldt zich bij management'

06-07-2023 18:32
96

PSV heeft zijn zinnen gezet op Etienne Vaessen als mogelijke vervanger van Joël Drommel. Technisch directeur Earnest Stewart heeft de interesse al kenbaar gemaakt bij het management van de RKC Waalwijk-keeper, meldt De Telegraaf.

Drommel geeft zich nog niet gewonnen en wil zich de komende weken bewijzen aan de nieuwe trainer Peter Bosz. Toch houdt PSV al rekening met een vertrek van de oud-doelman van FC Twente. In dat geval moet Vaessen hem opvolgen in het Philips Stadion, waar de Argentijn Walter Benítez in principe de eerste keus is.

De 27-jarige Vaessen heeft een sterk seizoen achter de rug bij RKC. Hij sprak eerder met Vitesse, maar de Arnhemmers deinzen terug voor de vraagprijs van de Waalwijkers. De sluitpost heeft nog een contract voor één jaar in het Mandemakers Stadion.

Volgens De Telegraaf geniet Drommel interesse uit Spanje, Engeland en Duitsland. Eerder op de dag werd echter al gemeld dat hij tijdens de voorbereiding voor zijn kans wil gaan bij PSV. Hij hoopt als meevoetballende keeper indruk te maken op Bosz.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!