'Vertrek van Drommel aan de orde als Benitez eerste doelman van PSV blijft'

'Vertrek van Drommel aan de orde als Benitez eerste doelman van PSV blijft'

06-07-2023 16:39
55

Joël Drommel hoopt trainer Peter Bosz te laten zien wat hij waard is. De doelman wil een vertrek bespreekbaar maken als hij komend seizoen niet de eerste keus wordt bij de Eindhovenaren. 

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De sluitpost gaat mee op trainingskamp om Bosz te overtuigen om hem eerste keeper te maken. Mocht dat niet het geval zijn, gaan alle partijen om tafel om een eventuele transfer te bespreken. PSV moet dan op zoek gaan naar een nieuwe doelman. Eerder werd RKC Waalwijk-keeper Etienne Vaessen al gelinkt aan een overstap naar Eindhoven.

Vorig seizoen won Drommel nog de beker met PSV, toen hij onder de lat stond in de finale tegen Ajax. Daarin pakte de sluitpost de hoofdrol vanwege de beslissende redding na een spannende penaltyserie. Hij zou hebben aangegeven meer te willen spelen, echter verkoos trainer Ruud van Nistelrooij Walter Benitez boven Drommel. 

Drommel is sinds maandag bezig om zich te bewijzen op de trainingen. Bosz houdt van goed meevoetballende keepers en daar is de keeper er een van, zo bewees hij in het verleden.