'Inter denkt aan Lloris om vertrekkende Onana op te volgen'

'Inter denkt aan Franse doelman om vertrekkende Onana op te volgen'

7 juli om 21:01
Laatste update: 7 juli om 21:22

Hugo Lloris moet André Onana opvolgen onder de lat bij Inter Milan. Dat meldt L'Équipe vrijdagavond. De doelman van Tottenham Hotspur zou al informeel hebben gesproken met de Italiaanse topclub. 

De formele gesprekken, evenals een concreet voorstel, zullen volgens het Franse medium spoedig volgen. Het is de bedoeling dat Lloris de vertrekkende Onana opvolgt als eerste doelman. De voormalig Ajacied gaat hoogstwaarschijnlijk een transfer naar Manchester United maken, zo meldde Sky Sports eerder.

Eerder kreeg Lloris de mogelijkheid om naar Saudi-Arabië te vertrekken, waar hij veel geld kan verdienen. Naar verluidt zou hij zo'n achttien miljoen euro per jaar ontvangen. De sluitpost liet echter weten dat hij het niet ziet zitten om naar het land te verhuizen. 

Lloris is sinds 2012 keeper van Tottenham Hotspur. Hij speelde tot dusver 363 duels voor de Londense club. 

Yann Sommer
Mocht Lloris om welke reden dan ook niet de overstap naar Inter maken, wil de Serie A-club volgens het medium graag Yann Sommer naar Italië halen. De 34-jarige keeper heeft nog een contract tot 2025 bij Bayern München. Daarvoor kwam hij uit voor FC Basel, FC Faduz, Grasshoppers en Borussia Mönchengladbach.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!