'Fulham kijkt rond in Championship en wil weer een Nederlander strikken'

'Fulham kijkt rond in Championship en wil weer een Nederlander strikken'

09-07-2023 15:54
20

Gustavo Hamer liep promotie naar de Premier League mis met Coventry City, maar de Nederlandse middenvelder mag alsnog hopen op een fraaie stap naar de hoogste Engelse competitie. Hamer staat namelijk op de radar van Fulham.

Hamer stond met Coventry in de finale van de play-offs om promotie, maar verloor na strafschoppen van Luton Town. De oud-speler van Feyenoord, FC Dordrecht en PEC Zwolle heeft echter een indrukwekkend seizoen achter de rug in het Championship en dat is niet onopgemerkt gebleven bij Fulham, meldt Sky Sports.

De nummer tien van de Premier League, waar Kenny Tete en Terence Kongolo ook onder contract staan, is geïnteresseerd in Hamer. Coventry heeft echter nog geen officiële aanbieding ontvangen. Hamer maakte er recent geen geheim van dat hij hoopt op een stap hogerop. De voormalig jeugdinternational van Oranje heeft nog maar één jaar contract bij de nummer vijf van het Championship.

Een kleine twee maanden geleden ging VoetbalPrimeur in gesprek met Hamer over zijn sterke periode in Engeland. De controleur maakte er geen geheim van dat hij ook droomt van een terugkeer bij Feyenoord.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!