Uit coma geraakte Sergio Rico stelt PSG-fans gerust: 'Het gaat elke dag beter'

Uit coma geraakte Sergio Rico stelt PSG-fans gerust: 'Het gaat elke dag beter'

09-07-2023 18:30 Laatste update: 19:09
10

Sergio Rico heeft van zich laten horen nadat hij uit zijn coma is ontwaakt. De 29-jarige doelman van Paris Saint-Germain viel van een paard en raakte zwaargewond, maar lijkt elke dag steeds meer te herstellen. 

Rico laat op Instagram van zich horen en spreekt geruststellende woorden uit. 'Iedere dag zet ik stappen. Ik heb veel geluk. Ik wil graag alle mensen bedanken die me steun betuigden in deze moeilijk dagen. Nogmaals bedankt allemaal en hopelijk tot snel', laat de tweede doelman van PSG weten. Rico werd eind mei met spoed per helikopter naar het ziekenhuis in Sevilla gevlogen.

De doelman was na het landskampioenschap teruggekeerd naar Spanje om deel te nemen aan een bedevaart. Tijdens die tocht kreeg de doelman een ongeluk met een paard. De doelman werd bijna een maand lang in een kunstmatige coma gehouden en kan sinds medio juni weer communiceren met de buitenwereld. Wat er met Rico gaat gebeuren in het komende seizoen, is onbekend. De doelman heeft nog een eenjarig contract bij PSG en staat achter Gianluigi Donnarumma in de pikorde. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!