PSG-supporters en spelers komen met schitterende steunbetuiging voor Sergio Rico

04-06-2023 07:20 Laatste update: 12:56
2

Spelers én fans van Paris Saint-Germain zorgden zaterdagavond voor een prachtige steunbetuiging aan Sergio Rico. De keeper van de Franse topclub ligt al dagen in het ziekenhuis na een ongeluk met een paard.

Na het behalen van het kampioenschap kregen alle spelers van PSG een aantal dagen vrij van de club. Rico vertrok richting El Rocio in Spanje, waar volgens Spaanse en Franse media een heftig ongeval met een paard heeft plaatsgevonden. Rico werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en ligt daar nog steeds. Het is vooralsnog onduidelijk wat er precies met de sluitpost aan de hand is.

Voorafgaand aan het duel met Clermont toonden de fans van de thuisclub een groot spandoek met daarop de naam en rugnummer van Rico. Spelers droegen speciale warming-up-shirts van de keeper. In de zestiende minuut volgde er een nieuw spandoek waarop een foto van de doelman te bewonderen is. Dat is nog niet alles: in dezelfde minuut opende Sergio Ramos zelfs de score tegen de club uit Clermont-Ferrand. Kylian Mbappé scoorde daarna de 2-0 en toonde een shirt van zijn teamgenoot. PSG verloor de wedstrijd uiteindelijk met 2-3.