Slot draait er niet omheen: 'Geertruida wil naar RB Leipzig'

Slot draait er niet omheen en bevestigt vertrekwens bij Feyenoord

10 juli 2023 om 06:54

Lutsharel Geertruida wil Feyenoord verlaten voor RB Leipzig. Dat bevestigt trainer Arne Slot in het Algemeen Dagblad. Ook aan Justin Bijlow wordt getrokken, door Manchester United.

Geertruida heeft zijn zinnen gezet op een zomertransfer naar RB Leipzig, dat zich al twee keer meldde in De Kuip. Feyenoord wil echter meer geld zien dan de geboden twintig miljoen euro. "Lutsharel heeft aangegeven dat hij naar Leipzig wil", draait Slot er niet omheen.

De trainer van Feyenoord sprak voor de gewonnen oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1) met Geertruida, voordat de Oranje-international zijn medische testen onderging op trainingscomplex 1908. De verwachting is dat RB Leipzig spoedig een nieuw bod gaat uitbrengen.

Bijlow
Ook Bijlow staat er goed op in het buitenland. Manchester United belde de Feyenoord-doelman en ook met algemeen directeur Dennis te Kloese werd vanuit Engeland contact gelegd. Erik ten Hag en co. brachten echter nog géén bod uit. United is op zoek naar een nieuwe doelman, nu David de Gea transfervrij is vertrokken. De komst van Andre Onana (Internazionale) geniet op dit moment de hoogste prioriteit op Old Trafford.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!