'Engelse aanval op Schuurs: Torino ontvangt bod van 35 miljoen op ex-Ajacied'

'Engelse aanval op Schuurs: Torino ontvangt bod van 35 miljoen op ex-Ajacied'

11-07-2023 14:28
86

Perr Schuurs lijkt hard op weg naar de uitgang bij Torino. Crystal Palace heeft een torenhoog bod uitgebracht op de voormalig verdediger van Ajax, zo meldt het Italiaanse DAZN.

De 23-jarge Schuurs kan terugkijken op een ijzersterk seizoen in de Serie A. Het leverde hem al belangstelling op van clubs als Liverpool, Napoli en West Ham United, maar Crystal Palace hoopt nu snel te handelen. The Glaziers hebben een bod van 35 miljoen euro neergelegd bij Torino.

Volgens DAZN, dat spreekt van een 'Engelse aanval', willen de Londenaren Schuurs zo snel mogelijk vastleggen en ligt er met de Nederlandse verdediger al een mondeling akkoord over een contract voor vier jaar.

Ook Tuttosport maakt melding van de verregaande interesse in Schuurs, die zelf ook aan het woord komt. "Ik weet niet of ik blijf", zegt hij. Voorzitter Urbano Cairo van Torino is echter nog niet tevreden. Hij stelt dat de oud-speler van Fortuna Sittard en Ajax veertig miljoen moet opleveren. Daarmee maakt Toro een grote winst. Schuurs kwam een jaar geleden voor dertien miljoen euro over uit Amsterdam.