'Schuurs neemt afscheid van ploeggenoten en gaat Torino na één seizoen verlaten'

'Schuurs neemt afscheid van ploeggenoten en gaat Torino na één seizoen verlaten'

12-07-2023 08:53 Laatste update: 10:23
43

De kans is levensgroot dat Perr Schuurs Torino na één seizoen alweer verlaat. Volgens het Turijnse Tuttosport heeft de 23-jarige verdediger al afscheid genomen van zijn medespelers en de staf van Toro.

Het is nog onduidelijk wat de nieuwe bestemming van Schuurs wordt, al is het aannemelijk dat hij zijn carrière voortzet in de Premier League. Crystal Palace heeft volgens Italiaanse media een bod van 35 miljoen euro uitgebracht. Naar verluidt zijn The Eagles al mondeling akkoord met de Nederlander over een vierjarig contract. Ook Liverpool heeft goede papieren om Schuurs in te lijven.

Torino is, zonder Schuurs, begonnen aan de voorbereiding. De verdediger gaat niet mee op trainingskamp en krijgt de ruimte om zijn transfer af te ronden, klinkt het. Hoewel Schuurs zich niet hoefde te melden op het trainingscomplex van Torino, was hij er toch. De voormalig Ajacied kwam speciaal om iedereen binnen de club te bedanken voor de samenwerking.

Schuurs maakte vorig jaar voor een kleine tien miljoen euro de overstap van Ajax naar Torino. In zijn debuutseizoen in de Serie A was hij een belangrijke schakel bij de nummer tien van de competitie. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!