AZ wakkert transfergeruchten aan: Reijnders ontbreekt in oefenwedstrijd

AZ wakkert transfergeruchten aan: Reijnders ontbreekt in oefenwedstrijd

12 juli 2023 om 12:15

AZ speelt woensdag een oefenwedstrijd tegen Standard Luik, maar doet dat zonder Tijjani Reijnders. De Alkmaarders wakkeren daarmee de geruchten over een aanstaande transfer verder aan.

Het is geen geheim dat Reijnders nadrukkelijk in de belangstelling van AC Milan staat. I Rossoneri hebben zich al twee keer met een officieel bod bij AZ gemeld. Het is nog onduidelijk of de Alkmaarders bereid zijn het tweede bod, ter waarde van negentien miljoen euro plus vier miljoen euro aan bonussen, te accepteren. Reijnders, die deze week al wel op het trainingsveld bij AZ is gesignaleerd, komt woensdag niet in actie.

De oefenwedstrijd wordt achter gesloten deuren afgewerkt. Op de social mediakanalen laat AZ echter weten met welke opstelling er wordt aangetreden tegen de Belgische opponent. Zowel in de eerste als tweede helft staat Reijnders niet op het wedstrijdformulier. Spelers als Sven Mijnans en Milos Kerkez, die net als Reijnders door een interlandperiode later aan zijn gesloten in de voorbereiding, komen wel in actie.

Bij rust stond AZ 1-3 achter tegen Standard Luik. Noah Ohio maakte een hattrick, tussendoor scoorde Dani de Wit.