'Manchester City lijkt gewaardeerde kracht te verliezen door Saudische koopwoede'

'Manchester City lijkt gewaardeerde kracht te verliezen door Saudische koopwoede'

16-07-2023 07:56
48

Manchester City dreigt na het succes van afgelopen seizoen de nodige veranderingen te ondergaan. Ook Riyad Mahrez kan de Premier League-grootmacht verlaten. Hij staat in de serieuze belangstelling van Al Ahli.

Volgens Fabrizio Romano nadert de 32-jarige Algerijn zelfs al een akkoord met de Saudische topclub. Hij staat ervoor open om de stap te maken. Al Ahli moet nog wel om tafel met Manchester City, dat spoedig een bod kan verwachten. Mahrez ligt nog tot de zomer van 2025 vast bij The Citizens, waarmee hij het afgelopen seizoen de Champions League, de Premier League en de FA Cup won.

Wedden

Meer odds

Mahrez is niet altijd verzekerd van een basisplaats in de sterrenformatie van Pep Guardiola. Toch speelde de vleugelaanvaller het voorbije jaar 47 officiële duels, waarin hij vijftien keer scoorde en dertien assists gaf. Na Ilkay Gündogan (FC Barcelona) kan Mahrez de tweede gewaardeerde kracht worden die deze zomer vertrekt uit het Etihad Stadium. Ook Kyle Walker is op weg naar de uitgang.

Al Ahli versterkte zich eerder deze zomer al met doelman Edouard Mendy en aanvaller Roberto Firmino. Naar verluidt wil de Saudische club zo'n 36 miljoen euro betalen voor Mahrez.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!