Russische pers: Feyenoord weigert bod van acht miljoen op te schroeven

Russische pers: Feyenoord weigert bod van acht miljoen op te schroeven

20-07-2023 14:28
73

Een overstap van het Russische toptalent Arsen Zakharyan naar Feyenoord lijkt ver weg. Die geluiden komen door vanuit Rusland. De Rotterdammers weigeren meer dan acht miljoen euro te betalen aan Dinamo Moskou.

Volgens Sport-Express wil en kan Feyenoord het vermeende miljoenenbod niet opschroeven. Daardoor ligt het niet voor de hand dat het tot een akkoord gaat komen tussen de clubs. Zakharyan, zevenvoudig international van Rusland, zou zélf wel oren hebben naar een verhuizing naar Rotterdam.

De marktwaarde van Zakharyan wordt geschat op vijftien miljoen euro, maar zijn contract loopt over een jaar af. Dat drukt waarschijnlijk de uiteindelijke prijs. Desondanks lijkt acht miljoen euro niet genoeg, ook niet voor een deel van de transferrechten.

Zakharyan (20) was een jaar geleden nog dicht bij een toptransfer naar Chelsea. De Engelse grootmacht meldde zich vlak voor de zomerse deadline en bereikte een akkoord, maar het feest ging uiteindelijk niét door. Feyenoord lijkt intussen verder met Luka Ivanusec, sterspeler van Dinamo Zagreb.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!