'Danilo kan bij Rangers meer dan dubbele van huidige salaris gaan verdienen'

'Danilo kan bij Rangers meer dan dubbele van huidige salaris gaan verdienen'

23-07-2023 21:12
95

Mocht Feyenoord-spits Danilo daadwerkelijk de overstap gaan maken naar Rangers FC, gaat hij meer dan het dubbele van zijn huidige salaris verdienen. Dat meldt De Telegraaf zondagavond.

Eerder op de dag werd al bekend dat Rangers een vierde bod van bijna zeven miljoen euro heeft neergelegd bij Feyenoord. Danilo zou in Schotland zo'n 45.000 euro per week gaan verdienen, ofwel 2,3 miljoen euro per jaar. 'Dat verklaart waarom de 24-jarige spits staat te springen om naar de Schotse topclub te verhuizen. En dat vertrek gaat er deze maandag zo goed als zeker komen', schrijft de krant. 

Het zou de laatste poging van Rangers zijn om Danilo in te lijven. De kans is groot dat Feyenoord hiermee akkoord gaat, omdat de Rotterdammers op andere posities interessante spelers op het oog heeft. Maandag zal besproken worden of Feyenoord het bod wel of niet gaat accepteren. 

Danilo werd afgelopen zaterdag niet opgenomen in de basisopstelling tegen Hoffenheim door trainer Arne Slot. Dat is opvallend, aangezien Santiago Giménez nog vakantie viert en niet bij de selectie in Oostenrijk zat.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!