'Rangers pakt door en legt vierde bod neer bij Feyenoord, Danilo-exit dichtbij'

'Rangers pakt door en legt vierde bod neer bij Feyenoord, Danilo-exit dichtbij'

23-07-2023 18:54 Laatste update: 18:56
153

Rangers FC heeft inmiddels ook een vierde bod uitgebracht op Danilo, weet het Algemeen Dagblad. De krant spreekt van 'een ultiem bod', dat de vraagprijs van Feyenoord op een haar na aantikt.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Rangers ver wil gaan voor Danilo. Feyenoord is echter niet happig op een verkoop, zo liet directeur Dennis te Kloese onlangs weten. Rangers geeft echter niet op: nadat de Schotten drie aanbiedingen afgewezen zagen worden door Feyenoord, hebben ze nu een vierde bod neergelegd in Rotterdam. Als de kampioen van Nederland akkoord gaat, ontvangt het een transfersom die kan op lopen tot meer dan zes miljoen euro, zo klinkt het.

Daarmee tikt Rangers de vraagprijs van Feyenoord zo goed als aan. Verder wil de nummer twee van Schotland ook niet gaan: een vijfde bod zal er niet komen, als De Stadionclub opnieuw niet akkoord gaat. Het is niet duidelijk wat men bij Feyenoord precies vindt van het nieuwe Rangers-bod, maar het AD verzekert dat Danilo 'heel dichtbij' een transfer naar Ibrox is.

Vanwege de transferperikelen begon Danilo zaterdag nog op de bank bij Feyenoord, dat een oefennederlaag leed tegen TSG Hoffenheim. Als de 24-jarige Braziliaan daadwerkelijk vertrekt, is Sydney van Hooijdonk in beeld als zijn opvolger. Een jaar geleden nam Feyenoord Danilo nog transfervrij over van Ajax. Zijn mogelijk nieuwe club versterkte zich eerder deze zomer al met Cyriel Dessers en Sam Lammers.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!