'Feyenoord kan verder kijken: Lazio nadert miljoenendeal voor Zakharyan'

'Feyenoord kan verder kijken: Lazio nadert miljoenendeal voor Zakharyan'

24-07-2023 09:20
45

Feyenoord lijkt Arsen Zakharyan definitief uit het hoofd te moeten zetten. De twintigjarige aanvallende middenvelder is hard op weg naar SS Lazio, meldt onder meer Gianluca di Marzio.

Volgens de Italiaanse transferexpert naderen de Romeinen een akkoord met Dinamo Moskou. De Russen hanteerden aanvankelijk een vraagprijs van vijftien miljoen euro, iets wat onder meer Feyenoord te gortig was. Daar weet Lazio nu toch iets van af te snoepen. De clubs lijken spoedig de handen te schudden over een transfersom van elf miljoen euro, plus twee of drie miljoen aan bonussen.

Zakharyan moet in het Stadio Olimpico de opvolger worden van Sergej Milinkovic-Savic, die voor ongeveer veertig miljoen euro de overstap maakt naar Al Hilal in Saudi-Arabië. De zevenvoudig Russisch international heeft nog een contract tot medio 2024 bij Dinamo, waarvoor hij het afgelopen seizoen vijf keer scoorde en tien assists gaf in 37 duels. Daarmee speelde hij zich ook in de kijker bij Feyenoord, dat hem echter te duur vond. Ook Ajax werd kortstondig genoemd.

De Rotterdammers lijken al door te schakelen. Volgens De Telegraaf heeft de Eredivisie-kampioen zich gemeld voor Calvin Stengs.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!