'Al Hilal-delegatie in Parijs: Saudische club krijgt kans Mbappé te overtuigen'

'Al Hilal-delegatie in Parijs: Saudische club krijgt kans Mbappé te overtuigen'

26-07-2023 13:45
21

Al Hilal waant zich niet kansloos in de strijd om de handtekening van Kylian Mbappé. Een delegatie van de Saudische club is afgereisd naar Parijs om het beoogde plan aan de Paris Saint-Germain-aanvaller voor te leggen.

Fabrizio Romano meldt dat de clubleiding van Al Hilal deze week met Mbappé en diens entourage om tafel gaat. Maandag werd bekend dat de club uit het Midden-Oosten zijn pijlen heeft gericht op het aantrekken van de Fransman. Al Hilal wil Mbappé dolgraag voor één seizoen inlijven, om hem vervolgens transfervrij de gewenste stap naar Real Madrid te laten maken.

In een jaar tijd kan Mbappé 200 miljoen euro gaan verdienen. Daarbovenop kan de aanvaller tot 700 miljoen euro opstrijken aan commerciële deals en portretrechten. Al Hilal wil PSG overtuigen met een bod van 300 miljoen euro. De Parijzenaren willen graag van Mbappé af, omdat er vermoed wordt dat de speler achter de schermen een persoonlijk akkoord met Real heeft bereikt over een overgang voor volgende zomer.

Verschillende buitenlandse media meldden dinsdag en woensdag dat Mbappé geen trek heeft in een stap naar Saudi-Arabië. Toch krijgt Al Hilal de kans om het plan aan de Fransman te presenteren.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!