'Feyenoord en Dinamo Zagreb naderen elkaar: Ivanusec-deal bijna afgerond'

'Feyenoord en Dinamo Zagreb naderen elkaar: Ivanusec-deal bijna afgerond'

27-07-2023 07:31 Laatste update: 10:57
277

Feyenoord heeft Luka Ivanusec bijna binnen, meldt De Telegraaf. De Rotterdammers en Dinamo Zagreb zijn elkaar 'heel dicht' genaderd, waardoor de deal snel afgerond kan worden.

De landskampioen gaat een bedrag van ongeveer 8,5 miljoen euro overmaken naar Kroatië, klinkt het. Voor Ivanusec ligt bij Feyenoord een vierjarig contract klaar. Die aanbieding kan de club pas op tafel gooien als er een overeenstemming met Dinamo Zagreb is bereikt. Deze week liet de 24-jarige middenvelder annex aanvaller zich nadrukkelijk gelden in de voorrondes van de Champions League. Tegen Astana (4-0) tekende Ivanusec voor een hattrick. 

Ivanusec had zijn zinnen naar verluidt al langere tijd op een transfer naar Feyenoord gezet. In gesprek met Germanijak hield de Kroatisch international zich nog op de vlakte. "Het is een zaak voor de clubs en ik wil mezelf niet belasten met dingen waar ik geen invloed op kan uitoefenen. Als er een akkoord komt, zullen we zien hoe het verder gaat."

Ayase Ueda
Feyenoord heeft Cercle Brugge-aanvaller Ayase Ueda op het oog als vervanger voor de naar Rangers FC vertrekkende Danilo. Een akkoord zou bijna bereikt zijn, maar de ochtendkrant houdt een slag om de arm. De vraagprijs van Cercle is Feyenoord tot dusver nog te hoog. Toch blijven de Rotterdammers het proberen. Ueda zou een slordige tien miljoen euro moeten kosten.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!