De Telegraaf: Rulli mist vlucht en ontbreekt na blunders ook op Ajax-training

De Telegraaf: Rulli mist vlucht en ontbreekt na blunders ook op Ajax-training

31-07-2023 17:37 Laatste update: 17:40
324

Gerónimo Rulli heeft de maandagtraining van Ajax gemist. Volgens De Telegraaf miste de Argentijnse doelman zijn vlucht, twee dagen na zijn rampzalige optreden tegen FC Augsburg.

Rulli zag er bij alle tegengoals niet goed uit in het verloren oefenduel met de Bundesliga-club (3-1) en stapte meteen daarna op het vliegtuig naar Spanje, waar zijn vrouw nog woont. Zijn bezoek deed nogal wat stof opwaaien, want het is geen geheim dat Villarreal hem wil terughalen.

Het was de bedoeling dat Rulli maandagochtend terug zou vliegen naar Nederland. Maurice Steijn en zijn spelers stonden immers op het trainingsveld. De Argentijnse doelman schitterde echter door afwezigheid. Hij miste zijn vlucht en is inmiddels onderweg naar Amsterdam, schrijft De Telegraaf. De ochtendkrant meldt bovendien dat Rulli 'baalt van het uitblijven van versterkingen'.

De timing van het nieuws is pijnlijk voor Steijn, omdat hij afgelopen weekend nog uitsprak dat Rulli zijn eerste doelman is voor komend seizoen. Op de achtergrond schijnt Ajax bezig te zijn met Nick Olij (Sparta) en Diant Ramaj (Eintracht Frankfurt). De twee zijn in beeld als understudy voor Rulli.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!