Veerman gepresenteerd bij ADO: 'Dat heeft hij al bewezen op verschillende niveaus'

Veerman gepresenteerd bij ADO: 'Dat heeft hij al bewezen op verschillende niveaus'

31-07-2023 19:33
25

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Henk Veerman. De club huurt de spits voor één jaar van FC Volendam. Bovendien heeft ADO een optie tot koop.

Joris Mathijsen, de technisch directeur van ADO, is blij met de komst van Veerman. "Henk is een zeer getalenteerde spits die zijn kwaliteiten al heeft bewezen op verschillende niveaus", zei hij op de clubsite. "Hij is groot, sterk en heeft scorend vermogen. We zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan ons team en dat hij onze voorhoede zal versterken. ADO Den Haag heet Henk van harte welkom bij de club en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

Ook Veerman kan niet wachten om te spelen in het shirt van ADO. "Ik ben enthousiast om bij ADO Den Haag te spelen en kijk uit naar de uitdagingen die het nieuwe seizoen met zich meebrengt. Ik zal mijn uiterste best doen om de club en de supporters trots te maken met mijn prestaties op het veld."

De 32-jarige Veerman speelde in het verleden voor FC Volendam, sc Heerenveen, St. Pauli en FC Utrecht. In zijn carrière was de spits tot dusver goed voor maar liefst 137 doelpunten in 363 officiële duels