Sneijder heeft wel oren naar Ajax-move: 'Ik sta ervoor open, dat zeker'

Sneijder heeft wel oren naar Ajax-move: 'Ik sta ervoor open, dat zeker'

02-08-2023 19:55
61

Wesley Sneijder staat ervoor open om toe te treden tot de technische staf van Ajax. Dat benadrukt de recordinternational van Oranje in gesprek met het Algemeen Dagblad, nadat hij vrede sloot met de F-Side.

Recent kwam naar buiten dat Ajax en Sneijder gesprekken met elkaar voerden over een samenwerking. De F-Side reageerde daar fel op, maar inmiddels is de strijdbijl begraven. In gesprek met ESPN bevestigde Sneijder al dat hij met Ajax om de tafel heeft gezeten. Nu laat hij ook doorschemeren dat hij wel oren heeft naar een nieuwe samenwerking. "Dat kan over een paar weken zijn of over een jaar. Ik sta ervoor open, dat zeker, ook omdat ik merk dat het trainersvak mij weer begint te trekken. De bal ligt bij mij nu, dat is duidelijk."

Wedden

Meer odds

Op dit moment verblijft Sneijder in het buitenland. Hij benadrukt dat zijn toenaderingspoging tot de F-Side geen verband heeft met een mogelijke Ajax-move. "Dat moet je los van elkaar zien. Dit gesprek had al veel eerder moeten plaatsvinden. Ik zit nu in een fase dat ik veel relativeer en daardoor ook besef dat er veel ellende is die nergens voor nodig is", besluit hij.