Mislintat wordt tijdens Ajax-aankondiging gespot bij stadion van Dinamo Zagreb

Mislintat wordt tijdens Ajax-aankondiging gespot bij stadion van Dinamo Zagreb

03-08-2023 15:45 Laatste update: 15:46
124

Sven Mislintat zit niet stil bij Ajax. Op het moment dat de transfer van Diant Ramaj wereldkundig werd gemaakt, is de directeur van Ajax gespot bij het stadion van Dinamo Zagreb. Daar heeft de Duitser 2,5 uur lang gesproken met de Kroatische clubleiding over een transfer van Josip Šutalo, meldt Germanijak.

Eerder vloog Mislintat al naar Kroatië om gesprekken te voeren over Sutalo. Sportmedium Germanijak beschikt over foto's van Mislintat, die zich op dat moment rondom het stadion van Dinamo Zagreb bevond. Volgens het medium wil de Kroatische kampioen bijna 24 miljoen euro ontvangen voor Sutalo. Mislintat is daardoor afgereisd naar Zagreb, om te onderhandelen over een gunstigere transfersom.

Tekst gaat verder onder de Tweet

In totaal sprak Mislintat maar liefst 2,5 uur met Dario Šimić, de directeur van Zagreb. Het lijkt erop dat er nog geen doorbraak is in de onderhandelingen, die nog steeds gaande zijn. Germanijak beweert dat naast Ajax ook Fiorentina nog steeds in de markt is voor Sutalo.

Dinamo Zagreb zou echter ook aanwijzingen hebben dat een club uit de Premier League of Bundesliga zich ook zal mengen in de strijd om de international. Dat zo veel mogelijk clubs tegen elkaar op gaan bieden, is precies wat de Kroatische recordkampioen wil.