Sport Bild: Klopp maakt zich sterk voor Liverpool-transfer Gravenberch

Sport Bild: Klopp maakt zich sterk voor Liverpool-transfer Gravenberch

04-08-2023 10:15 Laatste update: 10:56
46

Ryan Gravenberch staat nog steeds in de belangstelling van Liverpool. Dat meldt Sport Bild. De middenvelder van Bayern München staat open voor een vertrek als zijn perspectief in de Allianz Arena niet verandert.

Gravenberch heeft een frustrerend debuutseizoen achter de rug en wil de komende maanden véél meer speelminuten maken. Het is de vraag of dat in München gaat lukken, waardoor een zomertransfer niet uitgesloten is. Op dit moment heeft Liverpool de beste papieren.

Wedden

Meer odds

Jürgen Klopp is bijzonder gecharmeerd van Gravenberch, weet Sport Bild. Volgens de Duitse manager van Liverpool zou de 21-jarige middenvelder zijn potentie wél waar kunnen maken op Anfield. The Reds versterkten het middenveld deze zomer al met Dominik Szoboszlai en Alexis Mac Allister. Onder meer Fabinho en aanvoerder Jordan Henderson vertrokken.

Of er een deal kan worden gesloten, ligt aan Bayern München. Het is op dit moment onduidelijk of Der Rekordmeister wil meewerken aan een al dan niet tijdelijk vertrek van Gravenberch. De oud-Ajacied kwam vorig seizoen in de Bundesliga niet verder dan 559 speelminuten en sprak daar publiekelijk zijn onvrede over uit.