'PSV geeft gas en werkt aan openingsbod: 15 miljoen lijkt sowieso genoeg'

'PSV geeft gas en werkt aan openingsbod: 15 miljoen lijkt sowieso genoeg'

7 augustus 2023 om 00:00
Laatste update: 7 augustus 2023 om 09:00

PSV gaat binnen enkele dagen een openingsbod uitbrengen op Zeno Debast, meldt Het Nieuwsblad zondagavond. Anderlecht wil de negentienjarige verdediger niet verkopen.

Ondanks het standpunt van Anderlecht wordt PSV absoluut niet kansloos geacht. Vijftien miljoen euro moet immers genoeg zijn om Debast in Eindhoven te krijgen. De international van België wil zelf graag de overstap maken, zo heeft hij aangegeven in verschillende gesprekken.

Het bod dat PSV in de loop van de week zal uitbrengen, ligt volgens Het Nieuwsblad hoger dan de bedragen waarmee Eintracht Frankfurt en Villarreal eerder op de proppen kwamen. Anderlecht was er niet van onder de indruk en en wimpelde zowel de Duitse als Spaanse subtopper af.

Het Eindhovens Dagblad schatte eerder op de zondag in dat Debast tien tot vijftien miljoen moet kosten. Earnest Stewart, technisch directeur van PSV, bevestigde vrijdag dat er gesprekken lopen met de Belgische verdediger. "Uiteindelijk moet er iets uit gaan komen, maar zo ver is het nog niet."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Ronald Graafland!