'Nieuwe Sinisterra-informatie: huur onmogelijk voor Feyenoord, koop te duur'

'Nieuwe Sinisterra-informatie: huur onmogelijk voor Feyenoord, koop te duur'

14 augustus 2023 om 13:24
Laatste update: 14 augustus 2023 om 15:22

Het terughalen van Luis Sinisterra lijkt een lastig verhaal te worden voor Feyenoord. De Rotterdammers willen de 24-jarige buitenspeler op huurbasis overnemen van Leeds United, dat tegen een probleem aanhikt.

Het huren van Sinisterra lijkt een onmogelijke opgave. Volgens de huidige regelgeving mag Leeds zeven spelers verhuren en dat aantal is al bereikt. Sinisterra komt dus niet meer in aanmerking voor een verhuur. Wil Feyenoord komend seizoen beschikken over de Colombiaan, zal de portemonnee getrokken moeten worden, weet het Algemeen Dagblad.

Sinisterra, die in zijn eerste seizoen in Engeland met The Whites degradeerde naar het Championship, heeft net als alle andere Leeds-spelers een degradatieclausule in het contract. Volgens 1908 bestuderen de Rotterdammers momenteel nog de opties om de aanvaller in te lijven, al is het lichten van de desbetreffende clausule naar verluidt te duur.

Vorige zomer nam Sinisterra na vier jaar afscheid van Feyenoord. Afgelopen seizoen kwam hij tot negentien Premier League-wedstrijden voor Leeds, waarin hij vijf keer trefzeker was.