Van der Vaart reageert op escalatie bij Studio Voetbal en blaast op feesttoeter

Van der Vaart reageert op escalatie bij Studio Voetbal en blaast op feesttoeter

14 augustus 2023 om 20:52

Rafael van der Vaart heeft voor het eerst gereageerd op de commotie die is ontstaan over de uitzending van Studio Voetbal. Het was 'een andere maandag dan normaal', concludeert de 109-voudig international een kleine 24 uur later.

Van der Vaart schoof aan bij Studio Voetbal en lag om de haverklap in de clinch met tafelgenoot Pierre van Hooijdonk, die zelf ook veel over zich heen kreeg na zijn uitspraken over Maurice Steijn. "Het was een andere maandag dan normaal, laat ik het zo zeggen", reageert Van der Vaart 'the day after' bij Rondo.

"Het is niet helemaal top verlopen", gaat hij verder. "Ik vond het prima, want ik houd van discussie. Dat vind ik geen probleem. Maar het was een beetje onrustig vandaag."

Van der Vaart wil de akkefietjes met Van Hooijdonk niet al te groot maken. "Ik heb geen ruzie met Pierre, maar het liep een beetje uit de hand. Ik vind wel dat Studio Voetbal dat af en toe een beetje nodig heeft. Daar heb ik helemaal geen probleem mee. Maar je merkte vandaag dat mensen daar anders over dachten."

Vervolgens kreeg Van der Vaart een feesttoeter in zijn handen gedrukt door Youri Mulder. "Raf, misschien kun je hier even in blazen", knipoogde Mulder, waarmee hij refereerde aan de vraag van Van Hooijdonk of Van der Vaart gedronken had. Van der Vaart liet zich niet kennen en blies erop. "Pierre en ik kunnen fantastisch samenwerken", wil hij er nog wel over kwijt.