'Volgende transferoptie Gimenez: Premier League-club informeert bij Feyenoord'

'Volgende transferoptie Gimenez: Premier League-club informeert bij Feyenoord'

14-08-2023 23:16
87

West Ham United kijkt nadrukkelijk rond in de Eredivisie. Na de komst van Edson Álvarez staat niet alleen voormalig Ajax-collega Mohammed Kudus, maar óók Feyenoord-spits Santiago Gimenez in de belangstelling van de Premier League-club. Dat meldt 1908.

Feyenoord heeft nog geen bod ontvangen, maar West Ham zou al 'enige voorbereidingen' hebben getroffen 'om serieuzer te worden'. The Hammers hebben geïnformeerd bij zowel de club als het management van de speler.

Gimenez geldt als een potentiële opvolger van Gianluca Scamacca. De Italiaanse spits verliet Londen na één seizoen voor Atalanta Bergamo, dat 25 miljoen euro betaalde. Ook staat Michail Antonio op de nominatie om te vertrekken, naar Saudi-Arabië.

Mocht Gimenez de overstap maken naar West Ham - dat is op dit moment nog ver weg - dan zal hij de concurrentiestrijd moeten aangaan met Danny Ings. Eerder werd de Mexicaan gelinkt aan clubs als Benfica en SS Lazio. Twee weken geleden zette hij verrassend zijn handtekening onder een nieuw en verbeterd contract bij Feyenoord.

West Ham versterkte zich vorige week met Edson Álvarez. De landgenoot van Gimenez was pas de eerste aankoop van deze zomer. Inmiddels heeft ook James Ward-Prowse (Southampton) getekend, terwijl Harry Maguire (Manchester United) in aantocht is.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast