'Niet Sinisterra maar Idrissi terug in De Kuip: Feyenoord en Sevilla in gesprek'

'Feyenoord dichtbij terugkeer van Idrissi: Sinisterra blijkt onhaalbare kaart'

14 augustus 2023 om 23:45

Feyenoord en Sevilla zijn officieel in gesprek over een terugkeer van Oussama Idrissi, meldt Voetbal International. Het zou hierbij gaan om een tweede verhuurperiode, nadat de buitenspeler vorig jaar ook al tijdelijk overkwam van zijn Spaanse club Sevilla.

Idrissi ligt nog tot 2025 vast in Andalusië en zijn club is ook bereid om mee te werken aan een vertrek op huurbasis. Volgens VI is de deal een kwestie van tijd, aangezien ook Feyenoord en Idrissi zelf de overstap ook zien zitten. Feyenoord dacht ook aan een terugkeer van Luis Sinisterra in De Kuip, maar die overstap lijkt door de houding van Leeds United lastig te realiseren.

In het programma Voetbalpraat van ESPN kwam Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam ook al met het nieuws over de kwestie rond Idrissi en Sinisterra. "Leeds wil Sinisterra niet verhuren en kopen wordt een heel lastig verhaal. Ik denk dat Idrissi wel door zal gaan. Sevilla wil hem verhuren en Feyenoord wil hem terug. Idrissi is zo’n speler waarvan je denkt: 'Is het wel wat.' Maar als je zijn cijfers zag en die combinaties met Hartman, dan is dit een goede haalbare optie."

Idrissi speelde afgelopen jaar 38 officiële wedstrijden voor Feyenoord. De vleugelaanvaller maakte zeven doelpunten en gaf acht keer een assist. Eerder speelde Idrissi in Nederland voor Ajax, AZ, NAC Breda en FC Groningen.