'Feyenoord om tafel met Leeds United: mogelijke Sinisterra-deal 'springlevend''

'Feyenoord om tafel met Leeds United: mogelijke Sinisterra-deal 'springlevend''

15 augustus 2023 om 17:11
Laatste update: 15 augustus 2023 om 17:41

Een deal tussen Feyenoord en Leeds United over een transfer van Luis Sinisterra is nog niet van de baan. De directies van beide clubs gaan dinsdag nog met elkaar om tafel om de mogelijkheden voor een overgang te bespreken.

Feyenoord is concreet voor Sinisterra én Oussama Idrissi, meldt 1908. Het fanmedium benadrukt dat de Rotterdammers één van beide oud-spelers daadwerkelijk hopen in te lijven. 'Feyenoord en Leeds United steken in de komende uren op directieniveau de koppen bij elkaar', klinkt het. Een mogelijke deal wordt 'springlevend' genoemd.

De Stadionclub stuurt aan op een huurtransfer van Sinisterra. Leeds geeft echter de voorkeur aan een verkoop van de Colombiaan, die wenst te vertrekken. De buitenspeler geniet naar verluidt ook interesse uit Spanje en Duitsland. Het is afwachten of Feyenoord aan de salariswensen van Sinisterra kan voldoen. De aanvaller traint, in afwachting van verdere ontwikkelingen, individueel.

Idrissi
Feyenoord is naar verluidt dichter bij een akkoord met Idrissi dan met Sinisterra. Sevilla heeft de aanvaller, die vorig jaar kampioen werd met de Rotterdammers, aangeboden bij zijn oud-werkgever. Idrissi kan ook naar het Saudische Damac FC, maar zou gaan voor een sportieve uitdaging. Feyenoord loert op buitenkansjes en wacht op het juiste moment om toe te slaan. Sinisterra is een van die buitenkansjes.