AD: transfer rond, Ziyech tekent driejarig contract bij Galatasaray

AD: transfer rond, Ziyech tekent driejarig contract bij Galatasaray

18-08-2023 19:38 Laatste update: 19:46
77

Hakim Ziyech gaat definitief een contract tekenen bij Galatasaray, schrijft het Algemeen Dagblad. De baltovenaar strijkt na een teleurstellende periode in Engeland neer in Turkije en tekent een driejarig contract bij de Turkse topclub. 

Op transfergebied is er de laatste maanden veel te doen om Ziyech. De vleugelaanvaller zou in de winter naar Paris Saint-Germain vertrekken, maar door te laat ingeleverd papierwerk van Chelsea ging de overstap niet door. Ziyech vertrok in 2020 bij Ajax, maar kwam nooit langdurig in de plannen van de managers voor, ook al wisselde Chelsea vaak van oefenmeester. Ook stond Ziyech deze zomer dicht bij een overstap naar Al Nassr, maar ook dat ging niet door.

Wilfred Genee beweerde onlangs dat Ziyech niet door een deel van zijn medische keuring was heengekomen, maar dit nieuws werd snel ontkracht. Ziyech zal bij Galatasaray onder meer oude bekenden Dries Mertens en Angeliño tegenkomen. De Marokkaans international zal bij rivaal Fenerbahçe een opvallende tegenstander tegenkomen in de vorm van Dusan Tadic, die Ajax deze zomer na een periode van vijf jaar achter zich liet. 

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!