'Zware teleurstelling in Saudi-Arabië, Neymar begint geblesseerd bij nieuwe club'

'Zware teleurstelling in Saudi-Arabië, Neymar voor onbepaalde tijd geblesseerd'

20 augustus om 21:46
Laatste update: 20 augustus om 22:07

Het zal nog even duren voordat Neymar zijn debuut gaat maken voor Al Hilal. De Braziliaan rondde met een blessure zijn transfer naar Saudi-Arabië af en het is de vraag wanneer de aanvaller weer in actie komt. 

Onder meer MARCA schrijft dat de sterspeler voorlopig niet binnen de lijnen zal komen voor Al Hilal. Fans waren dit weekend zeer teleurgesteld toen bleek dat de Braziliaan niet aan de aftrap verscheen in het duel met Al Feiha. Al Hilal speelt komende dinsdag weer, maar ook dan zal de speler niet te zien zijn. "Neymar is één van de beste spelers ter wereld en zal enorm bijdragen aan onze club", meent trainer Jorge Jesus. "Door een lichte blessure zal hij de komende dagen niet trainen."

"Hoe lang hij afwezig is, is onbekend", vervolgt Jesus. "Ik heb ook geen idee waarom hij is opgeroepen voor de nationale ploeg", besluit de trainer. Neymar maakte deze maand de overstap naar Al Hilal en daar ontving Paris Saint-Germain ongeveer negentig miljoen euro voor. De Braziliaan zette zijn handtekening onder een tweejarig contract in Saudi-Arabië.