'Heerenveen wil Feyenoord mogelijk verlossen van overbodige miljoenenaankoop'

'Heerenveen wil Feyenoord mogelijk verlossen van overbodige miljoenenaankoop'

23-08-2023 17:27
67

Het is niet ondenkbaar dat sc Heerenveen deze transferwindow nog zaken gaat doen met Feyenoord. De Friezen hebben namelijk een oogje op Patrik Walemark, die in Rotterdam op een dood spoor terecht is gekomen.

Omrop Fryslân komt met het nieuws over de Heerenveen-interesse in Walemark. Technisch directeur Ferry de Haan heeft tegenover de lokale omroep namelijk bevestigd dat Heerenveen de Zweed een interessante speler vind. In de komende week zal moeten blijken of dit ook tot een (tijdelijke) transfer kan leiden.

Bij Feyenoord lijkt Walemark niet op veel speelminuten te hoeven rekenen. De aanvaller miste de seizoensstart door een blessure, maar Feyenoord zit erg ruim in zijn vleugelaanvallers. Een vertrek van Walemark lijkt daardoor ook interessant voor de Rotterdammers, omdat er op die manier weer ruimte gemaakt kan worden voor nieuwe spelers.

Anderhalf jaar geleden pikte Feyenoord Walemark voor ruim drie miljoen euro op bij BK Häcken. In De Kuip is de jeugdinternational echter niet uitgegroeid tot een vaste waarde. Op dit moment staat de teller op 36 duels in Feyenoord 1 voor Walemark.