'Feyenoord wil tweetal deze week nog presenteren: transfersommen bekend'

'Feyenoord wil tweetal deze week nog presenteren: transfersommen bekend'

23-08-2023 07:42
162

Feyenoord denkt Luka Ivanusec en Ondrej Lingr voor komend weekend binnen te hebben, meldt De Telegraaf. Hoewel de handtekeningen nog gezet moeten worden en de medische keuringen nog op het programma staan, hebben de Rotterdammers er vertrouwen in dat beide deals snel wereldkundig gemaakt kunnen worden.

Met de komst van Ivanusec heeft trainer Arne Slot zijn droomkandidaat voor de positie van aanvallende middenvelder in huis. De 24-jarige Kroaat komt over van Dinamo Zagreb en gaat maximaal acht miljoen euro kosten, klinkt het. Via bonussen kan dat bedrag nog iets oplopen, maar zeker is dat Feyenoord het onder de tien miljoen euro weet te houden.

Lingr maakt de overstap van Slavia Praag. De eveneens 24-jarige spelmaker, die zowel op 'tien' als op de flanken uit de voeten kan, wordt voor één seizoen gehuurd. Feyenoord bedingt een verplichte koopoptie van 'enkele miljoenen' euro's. Op die manier hoeven de Rotterdammers deze zomer nog geen transfersom op tafel te leggen voor Lingr. De verwachting is dat het bedrag onder de vier miljoen euro blijft.

Vorig jaar werd Lingr al gevolgd voor Feyenoord. De Stadionclub nam het in de kwartfinales van de Conference League op tegen Slavia Praag, waar de Tsjech indruk maakte.