Slot krijgt credits voor Rangers-goal: 'Heeft hij me bij Feyenoord op gewezen'

Slot krijgt credits voor Rangers-goal: 'Heeft hij me bij Feyenoord op gewezen'

23-08-2023 07:01
57

Cyriel Dessers is blij met zijn twee assists tegen PSV. De spits dankt Feyenoord-trainer Arne Slot, met wie hij één seizoen samenwerkte in Rotterdam, voor zijn eerste assist van het duel.

Op slag van rust zette Dessers PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré onder druk, waarna Abdallah Sima voor de 1-0 tekende. In de tweede helft gaf de Belgische aanvaller een loepzuivere assist op Rabbi Matondo. "Ik denk dat duidelijk is dat de tweede de mooiste is, al kan ik ook genieten van de eerste. Het negatief pressen, daar heeft mijn oud-trainer Arne Slot mij veel op gewezen", zegt Dessers tegen RTL.

"Dat is iets waar ik stappen in heb gezet. Als ik zie wat het vandaag heeft opgeleverd, hoop ik dat hij een beetje trots naar de wedstrijd heeft gekeken", aldus Dessers, die ervan genoot om weer tegenover PSV te staan. "Natuurlijk, een paar jongens ken je uit het verleden. Zeker na de wedstrijd is dat fijn contact. Ik ga nog even kijken of ik Guus Til aan zijn oren kan trekken. Het is altijd gezellig met hem", besluit Dessers over zijn voormalig ploeggenoot bij Feyenoord.