Atlético Madrid wil Silvano Vos van Ajax

'Atlético Madrid wil Ajax-talent Vos, Spaanse topclub is concreet'

24 augustus 2023 om 15:33
Laatste update: 24 augustus 2023 om 15:47

Opvallend nieuws van Fabrizio Romano: Atlético Madrid wil Silvano Vos overnemen van Ajax. De Spaanse grootmacht ziet in de talentvolle middenvelder van de Amsterdammers een potentiële topspeler. 

Romano meldt donderdagmiddag dat Atlético gecharmeerd is van Vos. De ploeg van trainer Diego Simeone heeft in een eerder stadium al eens geprobeerd om de achttienjarige controleur naar Madrid te halen. Dat was voordat hij zijn handtekening zette onder een nieuw contract.

Atlético is echter niet bereid om het hierbij te laten zitten. De club hoopt Vos en Ajax nog altijd te kunnen overtuigen van een transfer. Atlético ziet in het talent van de Amsterdammers een toptalent voor de toekomst. Het is vooralsnog niet duidelijk hoeveel geld de Spanjaarden overhebben voor zijn diensten. 

Bij Ajax geldt Vos ook als een groot talent. Eind juli verlengde de club nog met de speler, die destijds zijn handtekening zette onder een verbintenis tot medio 2028. Hij kwam tot nu toe drie keer in actie in de hoofdmacht van Ajax. In de eerste twee competitiewedstrijden van dit seizoen tegen Heracles Almelo en Excelsior maakte hij nog geen minuten.