'Achttal mag weg bij Feyenoord: grootverdieners genoemd, aankoop op TransferRoom'

'Acht spelers mogen weg bij Feyenoord: grootverdieners, winter- én zomeraanwinst'

24 augustus 2023 om 17:08
Laatste update: 24 augustus 2023 om 18:42

Bij Feyenoord staan er acht spelers op de nominatie om in de laatste week van de transferwindow nog te vertrekken, zo meldt 1908. Neraysho Kasanwirjo, Thomas van den Belt, Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Alireza Jahanbakhsh, Patrik Walemark, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël kunnen allemaal nog (tijdelijk) vertrekken uit Rotterdam.

De selectie van Feyenoord is op dit moment vol. Daarom hoopt de landskampioen nog meerdere uitgaande transfers te realiseren. Op dit moment pakken er nog geen clubs door voor de acht spelers die mogen vertrekken, al kan dat snel veranderen. Op de lijst van 1908 staan een aantal opvallende namen, zoals die van Van den Belt. De middenvelder kwam deze zomer nog naar Feyenoord, maar draaide een mindere voorbereiding. De Stadionclub hoopt dat Van den Belt zich spoedig door kan ontwikkelen, wat zowel in De Kuip als op huurbasis mag gebeuren.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Ook Timber, die vorig jaar voor een kleine 7,5 miljoen euro werd gekocht, zou mogen vertrekken bij Feyenoord. De jeugdinternational wil niet als rechtsback spelen, wat zijn perspectief niet ten goede komt. Zowel een huurdeal als permanente transfer is bespreekbaar voor Feyenoord, maar het lijkt er nu niet op dat er nog clubs gaan aankloppen in Rotterdam voor Timber.

Daarnaast heeft Feyenoord Kasanwirjo op TransferRoom gezet, een soort Marktplaats voor voetballers. Na een half jaar mag de verdediger, die Eredivisie-belangstelling geniet, alweer vertrekken. Jahanbakhsh is op zijn beurt een van de grootverdieners en mag daardoor uitkijken naar een andere club. Dat geldt ook voor Dilrosun, die echter prima op zijn plek zou zitten in Rotterdam. Walemark, Milambo en Zechiël mogen alle drie verhuurd worden.

:raised_hands: 1