Lingr verlengt tegelijkertijd met Feyenoord-overstap contract bij Slavia Praag

Lingr verlengt tegelijkertijd met Feyenoord-overstap contract bij Slavia Praag

24-08-2023 13:14
70

Ondrej Lingr is inmiddels officieel speler van Feyenoord, maar de Tsjechische aanwinst van de Rotterdammers heeft tegelijkertijd ook zijn contract bij Slavia Praag met één jaar verlengd. Die contractverlenging heeft echter niets te maken met een mogelijke terugkeer in de toekomst. 

Lingr werd donderdag officieel gepresenteerd door Feyenoord. De landskampioen huurt de creatieve middenvelder voor één seizoen en heeft daarbij een optie tot koop bedongen. Ondanks dat heeft hij tegelijkertijd zijn handtekening gezet onder een eenjarige contractverlenging bij Slavia. Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen

Wedden

Meer odds

De contractverlenging is puur en alleen tot stand gebracht om de door Feyenoord opgenomen koopoptie mogelijk te maken. Het zegt dus helemaal niets over een eventuele terugkeer naar Slavia. In de zomer van 2024 zal de overstap van Lingr een permanente transfer worden. Dan kan de ploeg van trainer Arne Slot ruim 3 miljoen euro neerleggen voor de Tsjech, die het middenveld van de Rotterdammers van een creatieve impuls moet gaan voorzien.